Jeu en Truus Simons van kempenhof  Blauwe bessen bedrijf-blauwe bessen plukken   onze blauwe bessen
Het blauwe bessen bedrijf...

Familie Simons is gespecialiseerd in de teelt van blauwe bessen.
Deze vitamine-rijke vruchten welke niet alleen heerlijk smaken ,maar ook helpen tegen allerlei gezondheids kwaaltjes, worden in het seizoen door de klanten zelf geplukt. Door de kleinschaligheid en de goede verzorging verloopt dit in een gezellige en rustige sfeer. De blauwe bes, oftewel veredelde bosbes, word op een natuur- en milieuvriendelijke manier geteeld. Op youtube vindt u hierover een leuk filmpje. Filmpje Youtube

Door ons bedrijf open te stellen voor het publiek en door het houden van evenementen en rondleidingen in de bessengaard kwamen we veel in contact met toeristen welke Midden-Limburg bezochten. Mede hierdoor hebben we besloten om een gedeelte van de aanplant blauwe bessen, als mini-camping in te richten.

Naast de blauwe bessen vind u op onze voormalige boerderij enkele bijzondere fruitsoorten zoals de kweepeer, de mispel, de moerbei en de zoete amandel.


Lees hier de publicatie in de Meinwegkrant 2012-2013
Camping van kempenhof

Een geslaagde vakantie op het platteland!


Zomeromelet
200 gr. blauwe bessen
1 eetl. boter
1 dl. koffieroom
1 eetl. suiker
4 eieren

Smelt de boter in een koekepan, voeg de bessen toe en verwarm deze zachtjes in 2 minuten. Klop de eieren los met koffieroom en suiker. Bak van het geheel een omelet.Serveren bestrooid met poedersuiker. 


van kempenhof